07/11/2011

TUTOR BLOGSPOT

Assalamualaikum....
mownink semua...
hari neyh aku nak buat TUTOR BLOGSPOT
mesti dalam kepala otak korunk tertanya-tanya tutor menda kan?

Otak angpa

Sebenarnya untuk pengetahuan kepala otak korunk...
aku bukan maksudkan nak buat TUTORIAL BLOG...
Korunk sendiri pown da tengok kan aku da potong siap-siap perkataan tuyh..
Aku sebenarnya nak TUNJUK 2 jenis kepala otak orang/manusia yang aku suka buat kawan......

1. Otak SLEEPING and da beast BEUTY
 Sleeping Beuty yang aku maksudkan ialah jenis yang suka tiDoq...walau di mana pown dyorang berada..>walau dalam longkang sekalipown<...........menariknya berkawan ngan orang camney ialah kerana apabila mereka suka menidurkan diri otak mereka.....mereka tidak akan mengganggu kerja-kerja pembinaan yang aku sedang buat>>>>>>akan buat <<<<<<  dan telah buat.......hahaha
Otak camney mmg kawan baek aku..

 2. Otak Cool coLD

Cool...bukan cool yang ingin aku maksuDkan...tapi cold....haha
CoLd tuyh maksudnya apa???
>ko tengaok lerr kamus<
Biler dyorunk berotak cold akan menyebabkan kelongkangan mulut kita tidak dibalas bertubi-tubi.
ini bermakna mereka akan sentiasa mengucapkan ayat "its okai" atau ayat-ayat yang sewaktu dengannya....>walaupown aty da terbakar <



it's okai aty dyorang terbakar....asalkan jgn otak dyorang yang terGoreng

Berkawan dengan orang yang berotak cold neyh akan dapat mengelakkan berlakunya pergaduhan antara aku dan mereka serta anak-anak mereka..

Hanya tuyh yang ingin aku kongsi fatchai dengan korunk...angpa dan mereka...
Sekian wasalam

NOTES:
>Friends are born, not made<

6 comments:

dari tadi pagi said...

nice blog~ btw elakkan pasang iklan advertlets & nuff skali..nanti dorg bergaduh plak..hehe :D

AINI NAWI said...

nape nk gaduh?

dari tadi pagi said...

aku jwb kat cni k.advs ngan nuff tu sebenarnya pesaing. jadi awak xkan dapat status istmewa dr kedua2 sykt klu ltak skli. contoh nuffnang, sykt ni akan bagi status gliteriti bagi blogger yg setia dgn sykt nuff. bnyk kelebihan status ni. kalau nak tau lagi lanjut, google je..bnyk blog2 yang bagi tips :)

AINI NAWI said...

MAAp la sy budak baru belajar...pas2 kalau nak buang nuff cane?

dari tadi pagi said...

xde slh pa2 pun..haha aku pun bru gak bljar. delete cm biasa. design>page element, then cari y mn 1 nak delete. xpun google kn ada :)

AINI NAWI said...

malas nak google2...blajar ngan manusia lg mudah fham...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

make ur own gifts here