26/11/2011

Kurang asam jawa extra power root..

ASSALAMUALAIKUM..

arini i nak membebel sikit sal budak-budak zaman sekarang ni..
i tak tahu la nak cakap hape benda bila melihat keganasan anak-anak muda zaman sekarang..
bukan apa...>nak kata i xganas pown xde la kan<
but bila da tak tahu nak hormat orang lain...mmg xboleh dimaafkan la..
sekumpulan anak-anak spila ni duk makan kat KFC...


tapi yang i hanginnya dia buat macam KFC tu milik mak bapak dia...
setahu aku KFC ni bukan hak milik melayu kita..
yang buad kacau ni melayu kita...
hampeh betoi..
xde baja punya olang..
TAK TAW LA KOT NI BAPAK MEREKA
da tau ko tu xtahu nak makan roti..jangan la buang merata-rata..
da la buat bising macam korang jer ada kat situ..
abes orang lain tu apa?
bukan pelanggan?
jaga la sikit tingkah laku tu..
aku tahu la korang tu bodoh...tp jangan la tunjuk sangat..>simpan-simpan la sikit>
aku bukan apa...hilang mood aku nak menikmati snack/snake plate aku...
xkenyang rasanya menikmatinya apabila diganggu oleh mereka yang tidak ada baja neyh..
Redha jela


Notes: lau kornag jumpa yang macam ni...sepak terajang jer...xyah tgok or jeling-jeling...buat berat bumi jer mereka idoop



1 comment:

by Shah [SC] said...

Salam dari shah ye..tumpang lalu..nmpak nye

ade entri yg trtinggl...kalu sudi follow skali ye..jom baca:



Entri Pasal Nuffnang! : Says.my Pesaing Nuffnang!

Entri Paling Popular!  : Blog SC Follower Giveaway!

Entri Blog Income  !  : 1st Cashout Says.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

make ur own gifts here