19/01/2012

Desktop Pilihanku bersama PM

ASSALAMUALAIKUM......
Hari ni saya dengan bangganya telah menyertai segmen yang dianjurkan oleh Jambatan jabatan PM....
Tujuan saya menyertai segmen ni adalah untuk menghiburkan hati yang lara..
di samping itu, penyertaan saya dalam segmen ini adalah bagi meramah mesrakan hubungan antara saya dan mereka..
haha..
destop pilihan saya ialah...


hehe


haha


huhu

Ni la destop pilihan hati saya..

Antara sebab-sebab saya memilih desktop background yang cantik ini adalah kerana ia sangat simple dan tidak terlalu padat penduduknya..

berbeza dengan manusia-manusia lain..saya lebih suka menggunakan desktop sebegini kerana ia lebih formal dan berilmiah..
lecturer saya selalu berpesan kepada saya agar lebih "berilmiah"
saya memang pelajar yang taat kepada kata-kata mereka.

dengan ini saya ingin mentagkan dua penduduk bumi yang dicintai...

Dengan ini selesaikan segmen bersama PM kita yang disayangi dan dicintaik....
saper-saper nak join KLIK DISITU

9 comments:

gades pelik said...

memang 'ilmiah'..atau mungkin lebih menghargai orang3 yang buat window ni..hehe

KIC said...

rajin join segmen ye..=)
tq sbb tag sy..

AINI NAWI said...

gades pelik: huhu..ilmiah la jgk sikit-sikit...jom ler join..

KIC: xde la rajin sangat...sajer je isi masa lapang

Pendamba Mawar said...

wah... simple.. susunan pada desktop pon ok..mekasih join segmen PM...nanti PM kuarkan list

AINI NAWI said...

pENDAMBA MAWAR: YUP...very simple n steady..sama-sama kerana berterima kasih...t ada wat segmen laen, gtaw la..

Adi_Putra772 said...

Terbaik lah.....

Syira Rara said...

sy baru follow blog awak..kalau rajin singgah la blog saya..dan kalau sudi follow...boleh share cerita (^_^)

Eza Boom Boom :) said...

singgah sini dari segmen abang PM. Hihi. :)

dekstop tetap smart! :D

jalan-jalan blogwalking ^^

DiDiE eLa said...

dulu guna jugak..sebabnya.. saya tiada masa nk tukar desktop laen..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

make ur own gifts here